Advies

Onze ervaren adviseurs brengen u een bezoek om alle mogelijkheden te bespreken. Dit zowel op esthetisch als op functioneel vlak. Tevens worden enkele digitale foto's en afmetingen genomen van uw huidige pand, of worden bij nieuwbouw de architectentekeningen geraadpleegd. Met al deze informatie zal onze adviseur in nauw overleg met onze ontwerpers komen tot een passend voorstel. Deze persoonlijk aanpak geeft ons de kans u en uw wensen beter te begrijpen.

Ontwerp

Wij bieden u een bijzonder ontwerp, van eenvoudig tot bijzonder opvallend! In combinatie met gebouw-esthetica, omgevingsfactoren, duurzaamheid en de keuze van materialen wordt een ontwerp opgemaakt.

Productie & montage

Al onze ontwerpen worden in eigen werkplaats geproduceerd volledig op maat en volgens uw wensen.
Eens de fabricatie is voltooid staan onze eigen diensten in voor montage van uw lichtreclame. Van elektrische installatie en montage aan uw gevel tot het plaatsen van een zuil van welke hoogte dan ook - wij voeren alle werkzaamheden uit tot uw lichtreclame naar wens geplaatst is en functioneert.

Onderhoud

Wij verzorgen zelf de service en onderhoud van uw lichtreclame. Zo weet u zeker dat u een topproduct in huis haalt dat het hele jaar door een perfect visitekaartje is. Zo is een topuitstraling gegarandeerd!
Schoendalestraat 306
8792 Desselgem
T. 056 71 21 95
F. 056 70 58 33
BTW BE 0685 451 884